Bijnen Uitvaartverzorging

Bijnen Uitvaartverzorging: \"Je moet er voor zorgen dat alles goed geregeld is\", dé uitspraak van oprichter Marinus Bijnen. Een credo dat overgenomen werd door zoon Harrie en vervolgens door kleinzonen Rien en Henk, die nu leiding geven aan Bijnen Uitvaartverzorging. Nu, ruim 80 jaar na de oprichting, is dit credo nog volledig van toepassing.

Bijnen Uitvaartverzorging Reviews

  Zorgvuldigheid in alles

  De zakelijke afhandeling is in goede handen bij de firma Bijnen.
  De herdenkingsdienst was in handen van Henk Bijnen. Empatisch en zorgvuldig, flexibel en vooral goed invoelend wat voor een familie hij voor zich heeft.
  Niets dan lof voor Henk

  Totaal ontzorgd door Bijnen UItvaartverzorging

  Onlangs de uitvaart en begrafenis van moeder in handen gegeven van Bijnen Uitvaartverzorging, over wie ik al veel goede berichten had gekregen vanuit mijn omgeving.
  Er viel veel te regelen en af te stemmen. De contactpersoon nam uitgebreid de tijd en gaf rustig en gedetailleerd advies en leefde zich helemaal in in de onderhavige situatie. Het maakte niet uit welk uur van de dag het was. Het afscheid nemen 's avonds en de uitvaart en begrafenis de volgende dag was tot in de puntjes geregeld. Het hele team was ongemerkt aanwezig, maar steeds daar waar iets gedaan of gezegd moest worden. De uitvaartdienst en de begrafenis voelden daardoor zeer sereen en privé.

  Sterke punten
  Duidelijkheid, empathie, goede prijs-kwaliteitverhouding, toegewijd en beschaafd personeel met een prima feel voor de behoeften. Een hele smaakvolle en praktische locatie. Mooie uitvaartauto (Burgundy red, maar zwart was ook mogelijk). Alle handelingen werden met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd. Er werd niets afgeraffeld.

  Zwakke punten
  Ik kan het niet bedenken...

Bezoek Bijnen Uitvaartverzorging

Schrijf een review