Meersorgh Uitvaartzorg - 7 Reviews

Last updated: 19 oktober 2018
Meersorgh Uitvaartzorg Logo

66.7% aanbevolen, 7 Reviews

  1. Meersorgh Uitvaartzorg
  2. Meersorgh Uitvaartzorg Reviews
  3. Schrijf ook een review over Meersorgh Uitvaartzorg

Niet tevreden over Meersorgh Uitvaartzorg? Probeer dan eens Yarden.

Meersorgh Uitvaartzorg

Afscheid nemen kan op vele manieren. Sober of uitbundig, volgens oude tradities of nieuwe trends. Dat maakt een uitvaart even persoonlijk als het leven zelf. Meersorgh Uitvaartzorg vindt het belangrijk dat u afscheid kunt nemen op een manier die bij u past. Om dat te realiseren ondersteunen wij u graag bij de invulling van de uitvaart en maken u wegwijs in de vele mogelijkheden op uitvaartgebied.

Deze website is niet meer actief!

Meersorgh Uitvaartzorg Details

Hits: 713

URL: http://www.meersorgh.nl/

Categorieën: Landelijk

Reviews: 7


Meersorgh Uitvaartzorg reviews (7):

Meersorgh Uitvaartzorg

0

Review:

Van de Ber beveelt Meersorgh Uitvaartzorg aan bij vrienden/bekenden

Meersorgh Uitvaartzorg - Meersorgh tot nu toe de beste

0

Review:
Ik heb verschillende uitvaarten meegemaakt en vind tot nu toe dat het bij Meersorgh het best is geregeld. Dat is ook duidelijk te zien tijdens de rouwdienst en uitvaart zelf. Iedereen wordt netjes ontvangen en te woord gestaan. Het is vooraf duidelijk wat je van de dienst kunt verwachten. Bij andere uitvaarten is het vaak maar afwachten wat er gaat gebeuren en tot hoe laat het zal duren. Je volgt de massa maar.

Bij Meersorgh is het gelukkig beter geregeld. Ook in de aanloop naar de uitvaart. Er wordt geluisterd naar onze wensen ipv dat iemand ons oplegt wat er gaat gebeuren en hoe het moet gebeuren. We weten van tevoren wat we kunnen verwachten en weten we het niet dan krijg je meteen antwoord. Het is allemaal veel persoonlijker.

En dan te bedenken dat onze eerste keuze voor Meersorgh een prijsbewuste keuze is geweest. Het uiteindelijke resultaat is ons zo verrassend goed bevallen dat wij nu vanwege deze goede ervaringen bij Meersorgh aan blijven kloppen.

Sterke punten:
Klantvriendelijkheid
Eerlijke prijzen
Aandacht voor wensen
Professionaliteit

Zwakke punten:
Volgens mij opereert Meersorgh enkel in de randstad.

Irene beveelt Meersorgh Uitvaartzorg aan bij vrienden/bekenden

Meersorgh Uitvaartzorg - Meersorgh wij willen niemand anders

0

Review:
Al meerdere uitvaarten van familieleden hebben wij door Meersorgh laten verzorgen en tot nu toe zijn wij altijd meer dan tevreden geweest.

Vergeleken met andere uitvaartverzorgers vind ik Meersorgh erboven uit springen wat betreft de betrokkenheid, duidelijkheid, behulpzaamheid, het nakomen van afspraken en het begrip en respect voor tradities.

Laatst hebben wij afscheid moeten nemen van een familielid. Zodra wij contact op hadden genomen met Meersorgh werd meteen alle zorgen uit handen genomen door Dennis Friperson. Hij kwam ons meteen bezoeken, wij hoefden alleen onze wensen kenbaar te maken en alles werd geregeld. Bovendien was hij bij alle handelingen aanwezig. Zo heb je toch het vertrouwen dat je niet voor verrassingen zal komen te staan. Mocht er iets gebeuren of onverwachts moeten veranderen dan is hij er om het in orde te maken.

Na de uitvaart hebben wij nog goed contact onderhouden met Dennis. Het is heel fijn dat bij Meersorgh betrokkenheid zo centraal staat en het regelen van de uitvaart niet voelt als een zakelijke overeenkomst, maar juist een vertrouwde samenwerking.

Sterke punten:
Betrokkenheid
Kennis van verschillende culturele gebruiken/rituelen
Duidelijkheid
Professionaliteit
Punctualiteit wat betreft het nakomen van afspraken

Sabrina beveelt Meersorgh Uitvaartzorg aan bij vrienden/bekenden

Meersorgh Uitvaartzorg - Zeer tevreden

0

Review:
De uitvaart van mijn oom is dankzij de diensten van Meersorgh goed verzorgd. Er is goed naar onze wensen geluisterd en er was respect en voldoende ruimte voor onze rituelen en tradities.

Het voelde meteen goed en vertrouwd. Fijn dat ook eerlijke prijzen worden gehanteerd door het bedrijf.

Wij zijn zeer tevreden en mede dankzij deze ervaring met het bedrijf kijken wij ondanks het verdriet met een goed gevoel terug naar de uitvaart.

Sterke punten:
Kennis van en ervaring met verschillende tradities en rituelen

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Vriendelijk personeel

Duidelijkheid over wat je kunt verwachten

Ten alle tijden bereikbaar

Siska beveelt Meersorgh Uitvaartzorg aan bij vrienden/bekenden

Meersorgh Uitvaartzorg - Super

0

Review:
Beste Dennis en Team,

Langs deze weg wil ik jullie nogmaals hartelijk bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van mijn vader. De persoonlijke en eerlijke prijs adviesheeft mij echt heel goed gedaan en geholpen. Lieve mensen bij Meersorh Compact bent u aan het juiste adres.

Michel beveelt Meersorgh Uitvaartzorg aan bij vrienden/bekenden

Meersorgh Uitvaartzorg - Zeer tevreden

0

Review:
De uitvaart van mijn moeder is zeer tevreden verlopen. De communicatie in de week van het overlijden tot aan de begrafenis was helder. Wijzigingen werden snel doorgevoerd en ik werd altijd netjes te woord gestaan door één van de medewerkers. De uitvaart zelf verliep helemaal naar wens.

De pakketten waar je bij Meersorgh uit kunt kiezen zijn overzichtelijk en zonder onvoorziene kosten achteraf. Erg prettig, zeker als je zo emotioneel bent en alles langs je heen gaat.

Ik hoop voorlopig geen uitvaart mee te maken, maar als het gebeurt zal ik zeker weer voor Meersorgh kiezen.

Sterke punten:
Duidelijkheid
De medewerkers staan klaar voor je
Respectvol

Albert de Ro beveelt Meersorgh Uitvaartzorg aan bij vrienden/bekenden

Meersorgh Uitvaartzorg - Zeer slechte uitvaart ondernemer.

0

Review:
Absoluut NIET aan te raden onderneming.
Een en al chaos en totaal geen fatsoenlijk werkwijze.
Dit aan de hand van de volgende ervaringen met dit bedrijf.
• Geen goede opvang van het lichaam vanuit ziekenhuis. Men wist niet of hier een lichaam uit ziekenhuis komt. Waar en wanneer komt.
• Bezoek bij het lichaam was ook beperkt tot een uur. We mochten niet eens langer dan een uur bij onze overledene vader zijn.
• Bij deze onderneming moesten we grote deel van het geld meteen ter plekke op het begraafplaats betalen. Terwijl we met afscheid van onze vader bezig moesten zijn. Contant kon het niet. Pinnen was niet mogelijk omdat bedrag was te hoog om te pinnen. Kortom enorm paniek omdat eerst betalen en dan begraven was de eis.
• Totaal geen begeleider bij de uitvaart plechtigheden aanwezig. Niemand wist wat ze moesten doen en waar ze moesten gaan of staan.
• In de samenwerkende moskee was nog erger dan dit. Bijvoorbeeld mensen werden uitgesloten van Namaze-Janaza die niet tot een bepaalde groepering hoorden.
En nog veel meer erg dingen die genoeg zijn om een hele boek over te schrijven.

Dus 0.00 service, maar wel de volle betaling van de uitvaart kosten.
Je houd dan een zeer grote wond over als je met hun in zee gaat. Ze sprenkelen nog zout en peper op je al opgelopen wonden.

Sterke punten:
Geen EEN.

Zwakke punten:
Alles is zwak en slecht.

Nawaz beveelt Meersorgh Uitvaartzorg NIET aan bij vrienden/bekenden


Home » Landelijk » Meersorgh Uitvaartzorg