Afscheid nemen kan op vele manieren. Sober of uitbundig, volgens oude tradities of nieuwe trends. Dat maakt een uitvaart even persoonlijk als het leven zelf. Meersorgh Uitvaartzorg vindt het belangrijk dat u afscheid kunt nemen op een manier die bij u past. Om dat te realiseren ondersteunen wij u graag bij de invulling van de uitvaart en maken u wegwijs in de vele mogelijkheden op uitvaartgebied.

Meersorgh Uitvaartzorg Reviews

 • Door Van de Bergh op 3 maart 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb verschillende uitvaarten meegemaakt en vind tot nu toe dat het bij Meersorgh het best is geregeld. Dat is ook duidelijk te zien tijdens de rouwdienst en uitvaart zelf. Iedereen wordt netjes ontvangen en te woord gestaan. Het is vooraf duidelijk wat je van de dienst kunt verwachten. Bij andere uitvaarten is het vaak maar afwachten wat er gaat gebeuren en tot hoe laat het zal duren. Je volgt de massa maar.

  Bij Meersorgh is het gelukkig beter geregeld. Ook in de aanloop naar de uitvaart. Er wordt geluisterd naar onze wensen ipv dat iemand ons oplegt wat er gaat gebeuren en hoe het moet gebeuren. We weten van tevoren wat we kunnen verwachten en weten we het niet dan krijg je meteen antwoord. Het is allemaal veel persoonlijker.

  En dan te bedenken dat onze eerste keuze voor Meersorgh een prijsbewuste keuze is geweest. Het uiteindelijke resultaat is ons zo verrassend goed bevallen dat wij nu vanwege deze goede ervaringen bij Meersorgh aan blijven kloppen.

  Sterke punten
  Klantvriendelijkheid
  Eerlijke prijzen
  Aandacht voor wensen
  Professionaliteit

  Zwakke punten
  Volgens mij opereert Meersorgh enkel in de randstad.

  Door Irene op 13 december 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Al meerdere uitvaarten van familieleden hebben wij door Meersorgh laten verzorgen en tot nu toe zijn wij altijd meer dan tevreden geweest.

  Vergeleken met andere uitvaartverzorgers vind ik Meersorgh erboven uit springen wat betreft de betrokkenheid, duidelijkheid, behulpzaamheid, het nakomen van afspraken en het begrip en respect voor tradities.

  Laatst hebben wij afscheid moeten nemen van een familielid. Zodra wij contact op hadden genomen met Meersorgh werd meteen alle zorgen uit handen genomen door Dennis Friperson. Hij kwam ons meteen bezoeken, wij hoefden alleen onze wensen kenbaar te maken en alles werd geregeld. Bovendien was hij bij alle handelingen aanwezig. Zo heb je toch het vertrouwen dat je niet voor verrassingen zal komen te staan. Mocht er iets gebeuren of onverwachts moeten veranderen dan is hij er om het in orde te maken.

  Na de uitvaart hebben wij nog goed contact onderhouden met Dennis. Het is heel fijn dat bij Meersorgh betrokkenheid zo centraal staat en het regelen van de uitvaart niet voelt als een zakelijke overeenkomst, maar juist een vertrouwde samenwerking.

  Sterke punten
  Betrokkenheid
  Kennis van verschillende culturele gebruiken/rituelen
  Duidelijkheid
  Professionaliteit
  Punctualiteit wat betreft het nakomen van afspraken

  Door Sabrina op 6 oktober 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • De uitvaart van mijn oom is dankzij de diensten van Meersorgh goed verzorgd. Er is goed naar onze wensen geluisterd en er was respect en voldoende ruimte voor onze rituelen en tradities.

  Het voelde meteen goed en vertrouwd. Fijn dat ook eerlijke prijzen worden gehanteerd door het bedrijf.

  Wij zijn zeer tevreden en mede dankzij deze ervaring met het bedrijf kijken wij ondanks het verdriet met een goed gevoel terug naar de uitvaart.

  Sterke punten
  Kennis van en ervaring met verschillende tradities en rituelen

  Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

  Vriendelijk personeel

  Duidelijkheid over wat je kunt verwachten

  Ten alle tijden bereikbaar

  Door Siska op 22 september 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Beste Dennis en Team,

  Langs deze weg wil ik jullie nogmaals hartelijk bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van mijn vader. De persoonlijke en eerlijke prijs adviesheeft mij echt heel goed gedaan en geholpen. Lieve mensen bij Meersorh Compact bent u aan het juiste adres.

  Door Michel op 17 januari 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • De uitvaart van mijn moeder is zeer tevreden verlopen. De communicatie in de week van het overlijden tot aan de begrafenis was helder. Wijzigingen werden snel doorgevoerd en ik werd altijd netjes te woord gestaan door één van de medewerkers. De uitvaart zelf verliep helemaal naar wens.

  De pakketten waar je bij Meersorgh uit kunt kiezen zijn overzichtelijk en zonder onvoorziene kosten achteraf. Erg prettig, zeker als je zo emotioneel bent en alles langs je heen gaat.

  Ik hoop voorlopig geen uitvaart mee te maken, maar als het gebeurt zal ik zeker weer voor Meersorgh kiezen.

  Sterke punten
  Duidelijkheid
  De medewerkers staan klaar voor je
  Respectvol

  Door Albert de Ro op 30 november 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Absoluut NIET aan te raden onderneming.
  Een en al chaos en totaal geen fatsoenlijk werkwijze.
  Dit aan de hand van de volgende ervaringen met dit bedrijf.
  • Geen goede opvang van het lichaam vanuit ziekenhuis. Men wist niet of hier een lichaam uit ziekenhuis komt. Waar en wanneer komt.
  • Bezoek bij het lichaam was ook beperkt tot een uur. We mochten niet eens langer dan een uur bij onze overledene vader zijn.
  • Bij deze onderneming moesten we grote deel van het geld meteen ter plekke op het begraafplaats betalen. Terwijl we met afscheid van onze vader bezig moesten zijn. Contant kon het niet. Pinnen was niet mogelijk omdat bedrag was te hoog om te pinnen. Kortom enorm paniek omdat eerst betalen en dan begraven was de eis.
  • Totaal geen begeleider bij de uitvaart plechtigheden aanwezig. Niemand wist wat ze moesten doen en waar ze moesten gaan of staan.
  • In de samenwerkende moskee was nog erger dan dit. Bijvoorbeeld mensen werden uitgesloten van Namaze-Janaza die niet tot een bepaalde groepering hoorden.
  En nog veel meer erg dingen die genoeg zijn om een hele boek over te schrijven.

  Dus 0.00 service, maar wel de volle betaling van de uitvaart kosten.
  Je houd dan een zeer grote wond over als je met hun in zee gaat. Ze sprenkelen nog zout en peper op je al opgelopen wonden.

  Sterke punten
  Geen EEN.

  Zwakke punten
  Alles is zwak en slecht.

  Door Nawaz op 26 november 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen reviewVergelijk Begrafenisondernemers

Op VergelijkBegrafenisondernemers.nl lees je reviews over alle begrafenisondernemers van Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Begrafenisondernemers