Zuid-Holland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Rotteveel & Fokkema Uitvaartzorg

Rotteveel & Fokkema Uitvaartzorg

Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg verzorgt uitvaarten en heeft ervaring in de gehele regio:

Den Haag, Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw, Delft, Rijswijk, Wateringen, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Benthuizen, Bleiswijk, Wassenaar, Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Alphen aan den Rijn.

Maar uiteraard desgewenst ook daarbuiten.

Vraag naar de mogelijkheden.
Lees verder »

Bezoek Rotteveel & Fokkema Uitvaartzorg

2

Reviews en Ervaringen over Geertje Ponsteen Uitvaartverzorging

Geertje Ponsteen Uitvaartverzorging

Er wordt veel van u gevraagd wanneer een naaste komt te overlijden. U wilt tijd en aandacht hebben voor de gevoelens van verlies en verdriet en niet de zorgen hebben over de vele praktische zaken die moeten worden geregeld. Hierbij kan ik u helpen.
Lees verder »

Bezoek Geertje Ponsteen Uitvaartverzorging

3

Reviews en Ervaringen over Basic Uitvaarten

Basic Uitvaarten

BASIC UITVAARTEN, de naam zegt het al: wij verzorgen goede, goedkope uitvaarten vanuit een eenvoudige basis.
Die eenvoud vertaalt zich ook in onze prijzen. Wij kennen twee basis uitvaartpakketten, die volledig volgens uw eigen wensen zijn aan te passen.
Hiermee bieden wij u de meest voordelige uitvaart in de Regio's Den Haag en Rotterdam.
Lees verder »

Bezoek Basic Uitvaarten

4

Reviews en Ervaringen over P. Steehouwer Uitvaartverzorging

P. Steehouwer Uitvaartverzorging

P. Steehouwer Uitvaartverzorging is al meer dan 81 jaar
een toonaangevende Rotterdamse uitvaartonderneming, welke
een goede naam heeft opgebouwd door klein te blijven en geen
concessies te doen in kwaliteit.
Lees verder »

Bezoek P. Steehouwer Uitvaartverzorging

5

Reviews en Ervaringen over Uitvaartverzorging Storm

Uitvaartverzorging Storm

Uitvaartverzorging Storm is opgericht omstreeks 1910 en had tot doel het verzorgen van uitvaarten in de omgeving van Loosduinen, tegenwoordig is Storm uitvaartverzorging actief in de gehele regio Haaglanden en het Westland.
Lees verder »

Bezoek Uitvaartverzorging Storm

6

Reviews en Ervaringen over ABOVO

ABOVO

ABOVO staat voor: Vanaf het begin in het Latijns of Algemene Begrafenis Onderneming Voorne en Omgeving.
In 1991 kwam John den Breejen eigenaar van ABOVO Uitvaartverzorging, voor het eerst in aanraking met een overlijden, buiten zijn familie en werd betrokken bij de regeling van deze uitvaart. Vanaf toen besloot hij dan ook meer met dit beroep te gaan doen. Door in dienst te treden bij een ondernemer in zijn woonplaats kreeg hij de kans het vak van begin tot het eind te leren. Na 12 jaar meegelopen te hebben, haalde hij zijn diploma's en begon voor zichzelf.
Lees verder »

Bezoek ABOVO

7

Reviews en Ervaringen over Ad Patres

Ad Patres

Welkom bij Ad Patres – Inget Mati


Lees verder »

Bezoek Ad Patres

8

Reviews en Ervaringen over Attendo Uitvaartzorg

Attendo Uitvaartzorg

Attendo biedt ruimte voor verdriet. Er is tijd voor gesprekken over en herinneringen aan de overledene, wie was hij of zij? Attendo stemt steeds af op de juiste toonhoogte zodat eigenheden van de overledene en wensen van de nabestaanden samenkomen.Dat wat genoemd wordt kan uitgangspunt zijn voor het afscheid: zó herkennen we deze mens in de uitvaart. ‘Verdriet wordt minder als je het aanraakt’, gevoelens ervaren wordt een waardevol beleven.
Lees verder »

Bezoek Attendo Uitvaartzorg

9

Reviews en Ervaringen over Budget Uitvaart Rotterdam

Budget Uitvaart Rotterdam

Om een voordelige uitvaart te regelen hebben wij verschillende pakketten samengesteld. Dit zijn slechts voorbeelden van goedkope crematies of begrafenissen. Wij kunnen alles naar uw wens aanpassen tot u geheel tevreden bent. Wij bieden u in tegenstelling tot andere aanbieders een compleet pakket waarbij u tevens vrij bent in keuze van uitvaartcentrum en ongeacht waar u verzekerd bent.
Lees verder »

Bezoek Budget Uitvaart Rotterdam

10

Reviews en Ervaringen over Budget Uitvaartverzorging

Budget Uitvaartverzorging

Budget Uitvaartverzorging is een geheel zelfstandige onderneming, die uitvaarten organiseert en deze laat uitvoeren door regionale gerenommeerde uitvaartondernemingen. Wij werken in geheel Rotterdam en omstreken, maar onze pakketprijs geldt alleen in de volgende plaatsen: Voorne-Putten, Rozenburg, Spijkenisse,Hoogvliet, Pernis, Albrandswaard, Barendrecht en Rotterdam.
Lees verder »

Bezoek Budget Uitvaartverzorging

11

Reviews en Ervaringen over D.C. Vis en Zn.

D.C. Vis en Zn.

Dé uitvaartverzorger van Katwijk en omstreken. Aangenaam! Mijn naam is Huig van Duijn. Geboren en getogen Katwijker, getrouwd met Lena Schaap, vader van drie kinderen en grootvader van twee kleinkinderen. Samen met mijn gezin en met tien medewerkers staan wij voor u klaar! D.C. Vis kenmerkt zich door de vele contacten in de nabije omgeving van Katwijk en omstreken en kent de principes en de belevingen van de lokale bevolking. Kwaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid staan vooraan om aan alle wensen te voldoen voor een waardig afscheid.
Lees verder »

Bezoek D.C. Vis en Zn.

12

Reviews en Ervaringen over De Drechtstreek & Timmers

De Drechtstreek & Timmers

De Drechtstreek & Timmers is van oudsher een betrouwbare organisatie die kwaliteit en transparantie in uitvaartverzorging hoog in het vaandel heeft staan. Bij ons kunt u rekenen op professionaliteit en stijl, op discretie en betrokkenheid, op openheid en eerlijkheid.
Lees verder »

Bezoek De Drechtstreek & Timmers

13

Reviews en Ervaringen over De Horsten Uitvaartverzorging

De Horsten Uitvaartverzorging

Welkom bij De Horsten Uitvaartverzorging. Het enige dat vaststaat bij de geboorte, is dat we eens zullen sterven. Dat is iets waar we vaak liever niet bij stilstaan. Maar àls we er bij stil (moeten) staan, denken wij graag met u mee...
over hoe, het waar, het wanneer, over wat er past, bij een uniek mens...
Lees verder »

Bezoek De Horsten Uitvaartverzorging

14

Reviews en Ervaringen over De Laatste Eer

De Laatste Eer

Uitvaartvereniging De Laatste Eer in Rijnsburg is opgericht in 1945 en is een vereniging zonder commerciële doelstelling. Hierdoor zijn wij in staat de kosten voor u zo laag mogelijk te houden; u betaalt geen overbodige premies of andere kosten.
Lees verder »

Bezoek De Laatste Eer

15

Reviews en Ervaringen over DenO Uitvaartverzorging

DenO Uitvaartverzorging

DenO Uitvaartverzorging, persoonlijk en betrokken
Een uitvaart is een bepalend moment in ieders leven. Ingrijpend en vaak emotioneel. Op zo'n moment willen wij uw steun en toeverlaat zijn. Samen kunnen we een onvergetelijk afscheid regelen. Wij doen dat geheel volgens uw wensen. Op een persoonlijke en betrokken manier, met oog voor details en altijd meedenkend en invoelend.
Lees verder »

Bezoek DenO Uitvaartverzorging

16

Reviews en Ervaringen over Faber Uitvaartzorg

Faber Uitvaartzorg

Faber Uitvaartzorg | Den Haag, Delft, Rijswijk e.o.

Een uitvaart regelen zonder verrassingen achteraf. Wij doen dit met persoonlijke begeleiding en zijn 24/7 voor u bereikbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Lees verder »

Bezoek Faber Uitvaartzorg

17

Reviews en Ervaringen over Feldkamp Uitvaartverzorging

Feldkamp Uitvaartverzorging

Wanneer een dierbare overlijdt, is er voor u weinig ruimte om met uw verdriet om te gaan. Uitvaartverzorging Feldkamp zal u hierbij zoveel mogelijk bijstaan, of het nu een traditionele, religieuze of eigentijdse uitvaart betreft. Wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Wij spelen daarbij een ondergeschikte, maar op de achtergrond een leidende en vooral ondersteunende rol. Begripvol, vakkundig en doortastend. U krijgt steeds te maken met dezelfde persoon zodat er een persoonlijk contact kan ontstaan.
Lees verder »

Bezoek Feldkamp Uitvaartverzorging

18

Reviews en Ervaringen over Helen Mainasse Uitvaartbegeleiding

Helen Mainasse Uitvaartbegeleiding

Helen Mainasse Uitvaartbegeleiding - Home

Zoals de waringin (levensboom) in een hechte gemeenschap een veilige plek geeft en troost biedt, bied ik mijn steun aan de familie in rouw. Samen met u, stap voor stap.
Lees verder »

Bezoek Helen Mainasse Uitvaartbegeleiding

19

Reviews en Ervaringen over Henning Uitvaartzorg

Henning Uitvaartzorg

Henning Uitvaartzorg

Wij verzorgen uitvaarten van iedere geloofsovertuiging. De uitvaartverzorgers hebben kennis van de meeste geloofsovertuigingen en de daarbij behorende rituelen.
Lees verder »

Bezoek Henning Uitvaartzorg

20

Reviews en Ervaringen over Janson & Bolland

Janson & Bolland

Aan het Levendaal te Leiden is uitvaartverzorging Janson&Bolland gevestigd in een klassiek en warm uitvaartcentrum. De ruime, sfeervolle locatie, is centraal gesitueerd in het oude gedeelte van Leiden.
Het uitvaartcentrum behoort aan de uitvaartonderneming van Léon Janson en Karel Bolland. De persoonlijke begeleiding van de nabestaanden staat centraal. Léon en Karel bogen op jarenlange ervaring in het vak van uitvaartleider/verzorger.
Lees verder »

Bezoek Janson & Bolland

21

Reviews en Ervaringen over Limoer

Limoer

Welkom bij Limoer uitvaartbegeleiding. In een moment van rust staan we stil bij het leven van de overledene. Overleg in alle openheid en in nauwe samenwerking met u. Vragen stellen, accenten leggen, ervaringen delen. Zo komt u tot een goede vorm van afscheid nemen die helemaal past bij de overledene.
Lees verder »

Bezoek Limoer

22

Reviews en Ervaringen over Lupine

Lupine

Lupine uitvaartverzorging is een bedrijf dat zich richt op úw wensen. Wij bieden individuele verzorging en persoonlijke begeleiding en zijn uiteraard dag en nacht bereikbaar. Werkzaam in de regio's: Haaglanden (Den Haag e.o.), en het Westland e.o. plus de daaraan grenzende regio's.
Lees verder »

Bezoek Lupine

23

Reviews en Ervaringen over Marian De Valk Uitvaartbegeleiding

Marian De Valk Uitvaartbegeleiding

Na ruim 25 jaar onderwijs startte ik in 2005 mijn eigen onderneming: Marian de Valk Uitvaartbegeleiding. Dit boek geeft een kijkje in mijn keuken. De vele verhalen van nabestaanden en gedichten kunnen tot troost zijn.

Verhalen verbinden en zetten aan tot nadenken over eigen afscheid. Een goed afscheid, een eerste stap in het leven zonder de geliefde persoon. Het mooiste bedrijf dat ik hebben kan!
Lees verder »

Bezoek Marian De Valk Uitvaartbegeleiding

24

Reviews en Ervaringen over Regentesse Uitvaartverzorging

Regentesse Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging Regentesse is een uitvaartorganisatie met een warme, persoonlijke sfeer én werkwijze. Zij verzorgt uitvaarten in Oegstgeest, Leiden, Warmond, Voorschoten, Noordwijk en wijdere omgeving.

Een uitvaart regelen is een aaneenschakeling van keuzes maken.
Wij informeren mensen graag over de mogelijkheden die er zijn bij het voorbereiden van een uitvaart.
Lees verder »

Bezoek Regentesse Uitvaartverzorging

25

Reviews en Ervaringen over Schellingerhout

Schellingerhout

Het toevertrouwen van de verzorging van een uitvaart is uiteindelijk iets wat met persoonlijk contact begint. Onvoorwaardelijke aandacht van voorzorg tot nazorg, daarmee schijnt Schellingerhout zich binnen haar vakgebied nogal te onderscheiden. Wellicht komt dat omdat we niet gebonden zijn aan voorschriften van een groot, landelijk opererend uitvaartconglomeraat. Schellingerhout respecteert de wensen van de overledene en nabestaanden altijd 100%.
Lees verder »

Bezoek Schellingerhout