Zoek in de buurt

Monuta

Landelijk   •   3 Reviews

Als uitvaartverzorger vinden we het belangrijk dat u de mogelijkheid heeft om van tevoren na te denken over uw uitvaart. Daarom vindt u op onze website informatie over alles wat met uitvaart te maken heeft. Laat u op ideeën brengen door onze uitvaa Lees verder »

Yarden

Landelijk   •   5 Reviews

Yarden is dé uitvaartorganisatie van Nederland. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Want een uitvaart dient een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis t Lees verder »

PC uitvaart

Zuid-Holland

Alles voor een goed afscheid - PC Uitvaart Al ruim 85 jaar verzorgen wij uitvaarten naar wens. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen u met het organiseren van de crematie of begrafenis zoals u wilt Lees verder »

Uitvaart Compact

Landelijk   •   1 Review

Een uitvaart via Uitvaart Compact regelt u online. Via een aantal eenvoudige stappen stelt u een uitvaart samen. Dit betekent dat er geen uitvaartbespreking plaatsvindt met een uitvaartconsulent. Lees verder »

ABOVO

Zuid-Holland

ABOVO staat voor: Vanaf het begin in het Latijns of Algemene Begrafenis Onderneming Voorne en Omgeving. In 1991 kwam John den Breejen eigenaar van ABOVO Uitvaartverzorging, voor het eerst in aanraking met een overlijden, buiten zijn familie en werd Lees verder »

Janson & Bolland

Zuid-Holland

Aan het Levendaal te Leiden is uitvaartverzorging Janson&Bolland gevestigd in een klassiek en warm uitvaartcentrum. De ruime, sfeervolle locatie, is centraal gesitueerd in het oude gedeelte van Leiden. Het uitvaartcentrum behoort aan de uitvaartonde Lees verder »

Geertje Ponsteen Uitvaartverzorging

Zuid-Holland   •   2 Reviews

Er wordt veel van u gevraagd wanneer een naaste komt te overlijden. U wilt tijd en aandacht hebben voor de gevoelens van verlies en verdriet en niet de zorgen hebben over de vele praktische zaken die moeten worden geregeld. Hierbij kan ik u helpen. Lees verder »

Thea Dijkstra Uitvaartbegeleiding

Zuid-Holland

Thea Dijkstra Uitvaartbegeleiding: In overleg met de nabestaanden worden de afspraken rondom de uitvaart gemaakt. Juist rondom het afscheid is het zo belangrijk dat de naasten betrokken zijn. Een ieder doet op deze momenten waar hij of zij toe in sta Lees verder »

De Horsten Uitvaartverzorging

Zuid-Holland

Welkom bij De Horsten Uitvaartverzorging. Het enige dat vaststaat bij de geboorte, is dat we eens zullen sterven. Dat is iets waar we vaak liever niet bij stilstaan. Maar àls we er bij stil (moeten) staan, denken wij graag met u mee... over hoe, he Lees verder »

Budget Uitvaartverzorging

Zuid-Holland   •   1 Review

Budget Uitvaartverzorging is een geheel zelfstandige onderneming, die uitvaarten organiseert en deze laat uitvoeren door regionale gerenommeerde uitvaartondernemingen. Wij werken in geheel Rotterdam en omstreken, maar onze pakketprijs geldt alleen in Lees verder »

Vergelijk Begrafenisondernemers

Op VergelijkBegrafenisondernemers.nl lees je reviews over alle begrafenisondernemers van Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Begrafenisondernemers