Complete Lijst met Begrafenisondernemers

Volgorde:
Reviews en Ervaringen over Yarden

(60% aanbevolen)

Yarden

Yarden is dé uitvaartorganisatie van Nederland. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Want een uitvaart dient een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis te zijn. Niet voor niets is het motto van Yarden 'Iedere uitvaart uniek. Yarden'.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Monuta

(50% aanbevolen)

Monuta

Als uitvaartverzorger vinden we het belangrijk dat u de mogelijkheid heeft om van tevoren na te denken over uw uitvaart. Daarom vindt u op onze website informatie over alles wat met uitvaart te maken heeft. Laat u op ideeën brengen door onze uitvaartstijlen en voorbeelden van bijzondere uitvaarten die onze uitvaartverzorgers mochten verzorgen. U kunt ook testen welk uitvaarttype u bent. En leg uw uitvaartwensen gemakkelijk vast met Monuta uitvaartontwerp .
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over PC uitvaart

(50% aanbevolen)

PC uitvaart

Alles voor een goed afscheid - PC Uitvaart

Al ruim 85 jaar verzorgen wij uitvaarten naar wens. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen u met het organiseren van de crematie of begrafenis zoals u wilt
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Uitvaart Compact

(66.7% aanbevolen)

Uitvaart Compact

Een uitvaart via Uitvaart Compact regelt u online. Via een aantal eenvoudige stappen stelt u een uitvaart samen. Dit betekent dat er geen uitvaartbespreking plaatsvindt met een uitvaartconsulent.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over 4begrafenisondernemers.nl

(50% aanbevolen)

4begrafenisondernemers.nl

4begrafenisondernemers.nl - Vergelijk begrafenisondernemers

Vraag direct offertes aan bij meerdere begrafenisondernemers in uw regio. Het vergelijken van begrafenisondernemers en kosten wordt zo bijzonder eenvoudig.

Uitvaart
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Aandacht voor het afscheid

(50% aanbevolen)

Aandacht voor het afscheid

‘Omdat het goed moet voelen’ | Aandacht voor het afscheid uitvaartverzorging

Uitvaartbegeleidster Ria Harkema - Groen werkzaam in de stad Groningen en de 3 noordelijke provincies 24/7 per dag bereikbaar De wens van de overledene en nabestaanden is voor ons het belangrijkst. H..

uitvaartverzorging Links
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ABC Uitvaartzorg

(66.7% aanbevolen)

ABC Uitvaartzorg

ABC-UZ.nl | Kwalitatieve uitvaartzorg die aansluit bij uw wensen en waarden


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ABOVO

(50% aanbevolen)

ABOVO

ABOVO staat voor: Vanaf het begin in het Latijns of Algemene Begrafenis Onderneming Voorne en Omgeving.
In 1991 kwam John den Breejen eigenaar van ABOVO Uitvaartverzorging, voor het eerst in aanraking met een overlijden, buiten zijn familie en werd betrokken bij de regeling van deze uitvaart. Vanaf toen besloot hij dan ook meer met dit beroep te gaan doen. Door in dienst te treden bij een ondernemer in zijn woonplaats kreeg hij de kans het vak van begin tot het eind te leren. Na 12 jaar meegelopen te hebben, haalde hij zijn diploma's en begon voor zichzelf.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Achaat Uitvaartverzorging

(50% aanbevolen)

Achaat Uitvaartverzorging

Achaat Uitvaartverzorging: de enige onafhankelijke uitvaartverzorger voor Assen en omstreken.
Er is geen handleiding voor afscheid nemen, waardoor ieder afscheid weer anders is en zijn eigen aandacht en zorg nodig heeft. Je weet als nabestaande alleen dat het iets is waar je met je terugkerend verdriet doorheen moet en dat je er uiteindelijk iets goeds aan wilt overhouden.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Acheron

(66.7% aanbevolen)

Acheron

Acheron is een kleine maar moderne uitvaartonderneming met een frisse kijk op alles wat met een uitvaart te maken heeft. Of het nu een begrafenis of een crematie moet zijn, wij laten ons niet beperken tot wat "gebruikelijk" is. Onze aanpak kenmerkt zich elke keer weer door de individuele benadering en maatwerk.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Ad Patres

(50% aanbevolen)

Ad Patres

Welkom bij Ad Patres – Inget Mati


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over AdCura

(50% aanbevolen)

AdCura

AdCura Uitvaartzorg

Persoonlijk betrokken bij elke uitvaart
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Agelink Uitvaartzorg

(50% aanbevolen)

Agelink Uitvaartzorg

Agelink Uitvaartzorg biedt ondersteuning voor, tijdens en na de uitvaart. Een uitvaart kan een sober karakter dragen of juist uitbundig zijn. Een uitvaart in besloten kring of met sprekers. Koffie met cake of een hapje en een glas wijn. Wat zijn uw uitvaartwensen?
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Aker Uitvaarten

(50% aanbevolen)

Aker Uitvaarten

AKER uitvaarten - Persoonlijke uitvaartverzorging- en begeleiding met uitvaartverzorgers

AKER uitvaarten verzorgt de uitvaart die bij u past ► Een vertrouwd houvast bij afscheid ➼ Neem vrijblijvend contact op met onze uitvaartverzorgers.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Alcuon

(33.3% aanbevolen)

Alcuon

Alcuon symboliseert de levenscyclus van geluk, verlies, rouw en verzoening. Gert-Jan van Bennekom en Ans van Vulpen zijn de geïnspireerde uitvaartbegeleiders achter Alcuon die op bescheiden, maar doortastende wijze het doorléven van het verlies begeleiden. Daarin passen gedachten als ruimte creëren voor een traditionele of eigentijdse invulling, en het creatief en zelfs kunstzinnig uitwerken van persoonlijke wensen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Alexandra Markusse Uitvaartverzorging

(50% aanbevolen)

Alexandra Markusse Uitvaartverzorging

Door gewoon goed naar u te luisteren en uitvaartwensen te vertalen naar een passend afscheid van mensen met groot verdriet is Alexandra Markusse 10 jaar uitvaardig met een eigen en vertrouwd gezicht in uitvaartverzorging.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Algemeen Belang

(50% aanbevolen)

Algemeen Belang

Algemeen Belang, opgericht in 1933, is tot op de dag van vandaag een begrip als professionele uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar. Op jaarbasis verzorgen wij bijna 500 uitvaarten.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Alice Loeters

(50% aanbevolen)

Alice Loeters

Alice Loeters | Persoonlijke uitvaartzorg

Alice Loeters Persoonlijke Uitvaartzorg in en rondom Velsen, IJmuiden, Velserbroek, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Driehuis, Velsen-Zuid, Velsen-Noord, Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen, Zandvoort, Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Castricum. Wij staan open voor elke levensbeschouwing, religie en achtergrond.Alice Loeters Persoonlijke Uitvaartzorg meer dan 16 jaar IJmuiden, Haarlem, Velserbroek, Santpoort, Heemstede, Castricum en Beverwijk persoonlijke uitvaartzorg. Afscheid nemen van een dierbare. sfeer die past bij de overledene. persoonlijke zorg en aandacht de uitvaart begeleiden. Goed luisteren naar uw wensen en gevoelens. positieve herinnering achterblijft. Alice Loeters persoonlijke uitvaartzorg de mogelijkheden om een eigen invulling aan de uitvaart. laatste verzorging, de rouwbrief, het dragen van de kist, het meedenken over de invulling van de afscheidsdienst. Dit alles op een zodanige manier dat u de overledene daarin herkent. getuige van het leven van de overledene. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om tijdens het leven te praten over de dood en hoe u het allemaal geregeld wilt hebben. U kunt bij Alice Loeters persoonlijke uitvaartzorg terecht voor een voorbespreking. Op basis van uw wensen wordt een kostenopgave gemaakt. Het is ook mogelijk dit bedrag te storten in het uitvaartdeposito van Alice Loeters Persoonlijke Uitvaartzorg. Wij werken aan beide zijden van het Noordzeekanaal, de regio Haarlem, Bloemendaal , Heemstede, de regio Velsen en de regio Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Castricum. Alice Loeters Persoonlijke Uitvaartzorg
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Alma Uitvaartzorg

(50% aanbevolen)

Alma Uitvaartzorg

Persoonlijke uitvaartbegeleiding in Naarden, Bussum en omgeving | Alma Uitvaartzorg

Alma Uitvaartzorg; ervaren uitvaartzorg met oprechte aandacht voor u en uw wensen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Alphega

(50% aanbevolen)

Alphega

Alphega – Uitvaartbegeleiding & Verzorging – Uitvaarten met zorg, respect en stijl.


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Alting Uitvaarten

(75% aanbevolen)

Alting Uitvaarten

Alting Uitvaarten is een kleinschalige uitvaartonderneming in Utrecht met een ruim werkgebied. Wij bieden uitvaartbegeleiding op maat.

Hiske Alting begeleidt al 8 jaar uitvaarten in deze regio. Zij wordt bijgestaan door Pauline Res en anderen.

Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Amenti Uitvaartverzorging

(50% aanbevolen)

Amenti Uitvaartverzorging

Amenti Uitvaartverzorging: Vanuit de gedachte dat ieder mens uniek is en zijn of haar eigen leven leidt, vinden wij dat iedereen recht heeft op een uitvaart die recht doet aan dat leven, hoe sober of uitbundig ook. Met onze open benadering passen wij ons zoveel mogelijk aan, aan de sfeer en situatie van de nabestaanden.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Amette Uitvaartzorg

(50% aanbevolen)

Amette Uitvaartzorg

Over Amette Uitvaartzorg - Amette Uitvaartzorg - Afscheid nemen is maatwerk©

Over Amette: Amette Uitvaartzorg is een samenwerkingsverband van meerdere uitvaartleid(st)ers die u begeleiden bij het afscheid van uw dierbare.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Amstel Uitvaarten

(75% aanbevolen)

Amstel Uitvaarten

Amstel uitvaarten - Moderne uitvaart, traditioneel vakmanschap

Moderne uitvaart, traditioneel vakmanschap.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Andante

(33.3% aanbevolen)

Andante

Een afscheid is niet over te doen. Een afscheid dat past bij nabestaanden en bij de overledene draagt bij aan een goede rouwverwerking. Andante is een muziekterm die staat voor: 'rustig aan'. Wij werken met aandacht voor afscheid en nemen daar tijd voor. We denken met u mee hoe u het afscheid nemen een persoonlijk accent kunt geven.
Lees verder »